avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am denuntat ca fals un titlu de proprietate si am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am denuntat ca fals un titlu de proprietate si am cerut expertiza ...

Am denuntat ca fals un titlu de proprietate si am cerut expertiza grafoscopica. S-a suspendat, s-a trimis la Parchet, Parchetul a dat solutie de clasare, am repus pe rol. Instanta civila a respins proba cu expertiza grafoscopica, pe motiv ca nu sunt scripte de comparatie, si a dispus expertiza topografica. Poate expertiza topo sa certifice un fals si daca da, cum? Se mai poate face ceva pentru a mi se admite proba cu expertiza grafoscopica?
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2022
dumifilote, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:25, 19 Februarie 2022
Instanta a dispus expertiza si a stabilit obiectivele pentru expertiza. Expertul desemnat va trebui sa raspunda documentat la toate obiectivele fixate de instanta de judecata.
Arhivele nationale detin actele de proprietate. Expertul poate avea acces la aceste documente topografice.
Fara elemente de comparatie certe nu se poate efectua o expertiza grafologica/ grafoscopica.
Nu cred ca ati inteles. Titlul contestat prezinta urme clare de modificare prin stergere si suprascriere a indicativului parcelei cat si a marimii suprafetei. Cum poate expertul topo sa se pronunte care dintre titluri este autentic? Titlul meu a fost anterior obiectul unui dosar de rectificare, ocazie cu care s-a dispus, la parcela in cauza, doar moficarea unei vecinatati, nimic altceva. Am hotarare definitiva.
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2022
dumifilote, utilizator
Daca aveti hotarare definitiva cereti unui executor judecatoresc sa o aplice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am deschis o acțiune de anulare parțială/rectificare a unui ... dumifilote dumifilote Am deschis o acțiune de anulare parțială/rectificare a unui titlu de proprietate. Avocatul a denunțat titlul ca fals. Potrivit inscrisurilor din dosar, ... (vezi toată discuția)
Am denuntat ca fals un inscris (titlu de proprietate) si am cerut ... dumifilote dumifilote Am denuntat ca fals un inscris (titlu de proprietate) si am cerut ca proba expertiza grafoscopica. Instanta a suspendat procesul civil si a sesizat Parchetul. ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate angela_mihaescu angela_mihaescu Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Eu (M.A.) si fratele meu (M.M.) am ramas singurii mostenitori dupa moartea bunicului (M.S.) ... (vezi toată discuția)