Am denuntat ca fals un titlu de proprietate si am cerut expertiza grafoscopica. S-a suspendat, s-a trimis la Parchet, Parchetul a dat solutie de clasare, am repus pe rol. Instanta civila a respins proba cu expertiza grafoscopica, pe motiv ca nu sunt scripte de comparatie, si a dispus expertiza topografica. Poate expertiza topo sa certifice un fals si daca da, cum? Se mai poate face ceva pentru a mi se admite proba cu expertiza grafoscopica?
Instanta a dispus expertiza si a stabilit obiectivele pentru expertiza. Expertul desemnat va trebui sa raspunda documentat la toate obiectivele fixate de instanta de judecata.
Arhivele nationale detin actele de proprietate. Expertul poate avea acces la aceste documente topografice.
Fara elemente de comparatie certe nu se poate efectua o expertiza grafologica/ grafoscopica.
Nu cred ca ati inteles. Titlul contestat prezinta urme clare de modificare prin stergere si suprascriere a indicativului parcelei cat si a marimii suprafetei. Cum poate expertul topo sa se pronunte care dintre titluri este autentic? Titlul meu a fost anterior obiectul unui dosar de rectificare, ocazie cu care s-a dispus, la parcela in cauza, doar moficarea unei vecinatati, nimic altceva. Am hotarare definitiva.