avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am denuntat ca fals un inscris (titlu de proprietate) ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am denuntat ca fals un inscris (titlu de proprietate) si am cerut ...

Am denuntat ca fals un inscris (titlu de proprietate) si am cerut ca proba expertiza grafoscopica. Instanta a suspendat procesul civil si a sesizat Parchetul. Parchetul a dat solutie de clasare ( unul din posibilii autori a decedat iar titularul titlului de proprietate nu stie nici sa scrie nici sa citeasca)-prescriere si fapta nu exista. Dupa repunerea pe rol a dosarului civil, Instanta a mai dat cateva termene cu citarea paratului pentru a redepune originalul titlului de proprietate denuntat ca fals. Paratul nu s-a prezentat la niciun termen iar Instanta, invocand si alte motive, a respins proba cu expertiza grafoscopica si a dispus expertiza topografica. Consultand dosarul am constatat ca dovezile de inmanare a citatiilor certifica ca acestea au fost inmanate destinatarului, cel care nu stie nici sa scrie nici sa citeasca, si sunt semnate de acesta.
Pot sa solicit constatarea nulitatii acestor acte de procedura?
In cazul in care s-ar constata aceasta nulitate, ce consecinte ar avea asupra derularii procesului?

Alte discuții în legătură

Am denuntat ca fals un titlu de proprietate si am cerut expertiza ... dumifilote dumifilote Am denuntat ca fals un titlu de proprietate si am cerut expertiza grafoscopica. S-a suspendat, s-a trimis la Parchet, Parchetul a dat solutie de clasare, am ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratie sau nulitate procedura citare. actiune nulitate ... dumifilote dumifilote Fals in declaratie sau nulitate procedura citare. Actiune nulitate absoluta TP. TP denuntat ca fals, stersaturi si suprascriere. In dosarul penal titularul ... (vezi toată discuția)
Am deschis o acțiune de anulare parțială/rectificare a unui ... dumifilote dumifilote Am deschis o acțiune de anulare parțială/rectificare a unui titlu de proprietate. Avocatul a denunțat titlul ca fals. Potrivit inscrisurilor din dosar, ... (vezi toată discuția)