avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cabinet medicina dentara
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cabinet medicina dentara

Buna seara!
Va rog frumos daca se poate sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: Daca sunt student intr-un an terminal la Medicina Dentara si ma hotarasc sa dau rezidentiatul si l-as lua eu pot sa am propriul meu cabinet particular sau pot sa lucrez doar ca angajat? Daca se poate pot sa fiu CMI sau SRL?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii intre srl si un cmi / pfi alexandrtaran alexandrtaran Bună ziua. Aș dori să știu dacă un cabinet de medicină dentară organizat ca și SRL poate încheia un contract de prestări servicii cu un CMI pentru ... (vezi toată discuția)
Dețin un cmd(cabinet medicina dentară).pe perioada ccc voi ... ana_maria_purecel@yahoo.com ana_maria_purecel@yahoo.com Dețin un CMD(cabinet medicina dentară).Pe perioada CCC voi primi indemnizația calculata in funcție de încasările pe acest CMD., Dacă pe perioada CCC ma ... (vezi toată discuția)