avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... asigurari de sanatate obligatorii
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

asigurari de sanatate obligatorii

Tocmai am primit acasa un plic prin care cei de casa judeteana de asigurari de sanatate ma someaza sa platesc o suma de 250 lei pt data de 17.07.2006. Suma la care se adauga majorarile de 450 lei. In primul rand nu inteleg ce e cu suma asta? de ce trebuie sa platesc o suma de bani la sanatate avand in vedere ca la aceea data nu lucram, nici inainte de asta nu am lucrat. Si in aceea perioada mai eram si studenta, Singura mea tangenta cu munca a fost o autorizatie PFA, dar acesti bani pentru sanatate au venit pe numele meu, nu pe pfa, Iar acel pfa e inchis din 2008. Daca ma poate ajuta cienvaaaa
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 07:46, 5 Ianuarie 2011
Astfel de obligatii se prescriu in termen de 5 ani; se pare ca sunteti in culpa...
Va recomand sa mergeti la discutii cu cei ce v-au trimis scrisoarea. De regula nu iese fum fara foc :O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa inchis acum 7 ani - datorie cas kaby kaby Buna ziua ! Am avut PFA care a fost inchis acum 7 ani, saptamana trecuta am primit o scrisoare prin care mi se comunica ca am datorii in valoare de 200 lei la ... (vezi toată discuția)
Plata asigurare de sanatate Relative Relative Buna , in anul 2013 am intrerupt studiile , fiind PFA ( norma ) am contribuit la CAS , nu am dus nici un act la Casa de Asigurari de Sanatate , dar am platit ... (vezi toată discuția)
Obligatii cass pfa ArseneM ArseneM In anul 2007,31 martie am inceput o activitate ca si PFA pe linga calitatea de salariat cu contract de munca pe perioada nedeterminata pe care o ... (vezi toată discuția)