ContSters184217 a scris:
In luna iulie 2010 am primit de la CEDO o scrisoare prin care am fost anuntat ca plangerea pe care am formulat-o in luna aprilie 2010 a fost inregistrata, indicandu-mi-se numarul pe care la primit.La plangere am atasat toate documentele pertinente din dosarul care a facut obiectul cauzei in tara, intr-un proces in contencios administrativ.
Rog sa ma lamuriti in privinta urmatoarelor aspecte:
1-De la comunicarea confirmarii inregistrarii plangerii mele la CEDO, in cat timp pot primi un raspuns de la Comitet sau judecator in sensul ca plangerea formulata este inadmisibila sau ca a fost comunicata statului pentru a formula raspunsuri la pretentiile mele?
2-Daca staul doreste o intelegere amiabila, pot solicita si obtine teoretic in aceasta etapa, emiterea unui act administrativ de catre o unitate centrala care a refuzat sa il emita sau doar pot sa primesc o suma de bani in compensatie pentru incalcarea drepturilor mele?
Va multumesc anticipat.
Nimeni nu va poate spune cu exactitate cat timp dureaza ceva la Strasbourg.....
Indiferent ce se intampla la Strasbourg, veti fi anuntat pe posta!
Tot ce trebuie sa faceti este sa asteptati scrisoarea Curtii in care nu se stie ce o sa gasiti. Mie mi-au cerut lamuriri suplimentare....si a trebuit sa raspund la intrebarile adresate.....
Inainte de a se pronunta pe admisibilitate mai
poate exista un pas....Curtea sa adreseze intrebari fie aplicantului fie statului...la care trebuie raspuns in termenul precizat.....samd...
Rabdare!