avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... trebuie scanarea cartii de munca in caz de pensie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

trebuie scanarea cartii de munca in caz de pensie de boala ?

Daca cineva este pensionat pe caz de boala si are cartea de munca acasa, trebuie sa o duca din nou la Casa de pensii pentru scanare ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 10:24, 5 Ianuarie 2011
Buna ziua. Pensionarii (de drept sau de boala) nu trebuie sa depuna CM pentru scanare. Ele au fost prelucrate de catre Casele de Pensii atunci cand s-a calculat pensia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm la scanat eudoxiu eudoxiu Buna ziua, Poate stie cineva sa ma lamureasca: am citit pe internet, un articol, tipic romanesc, unde se spunea ca este OBLIGATORIU ca sa fie depuse CM ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca la scanat mihai69 mihai69 buna ziua, va multumesc ca ne puteti ajuta intotdeauna cu sfaturile dvs si va rapiti din timpul liber pt.a ne veni in sprijin.Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)