avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prelungire somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prelungire somaj

LA MULTI ANI! Sunt in somaj de 6 luni din totalul de 12 luni care-mi este acordat.Am vechime de 24 ani si 9 luni.M-ai beneficiez de prelungire 3 luni? daca da, in ce conditii? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:30, 5 Ianuarie 2011
Nu mai exista nici un act normativ care sa prelungeasca perioada de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj -cate luni beneficiez de somaj? georgy84 georgy84 Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o intrebare: De cate luni de somaj beneficiez in urmatoarea situatie: in perioada 27.09.2007-29.01.2008 am lucrat la o ... (vezi toată discuția)
Prelungirea somajului andrei_2010 andrei_2010 daca am avut dreptul la somaj 6 luni si cele 6 luni au trcut, la o vechime de 2 ani in campul muncii mai am dreptul la o prelungire a somajului??? (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj Elena266 Elena266 Buna seara, am si eu o intrebare, eu am lucrat 1 an si 3 luni dupa care postul meu sa desfiintat si am intrat in somaj pe o perioada de 6 luni, dupa aceste 6 ... (vezi toată discuția)