avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj -cate luni beneficiez de somaj?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj -cate luni beneficiez de somaj?

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o intrebare: De cate luni de somaj beneficiez in urmatoarea situatie: in perioada 27.09.2007-29.01.2008 am lucrat la o firma, dupa care m-am angajat la alta in perioada 31.01.2008-21.04.2009. Am fost data afara de la acest ultim loc de munca (restructurare pe motivul crizei economice) si vreau sa imi bag actele de somaj in 30 zile.De cate luni de somaj beneficiez? daca depun dosarul in max 30 zile beneficiez de somaj incepand cu data de 21 aprilie 2009?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: irinagri , utilizator 17:34, 5 Februarie 2010
aceasta este vechimea dvs totala in munca? daca da, veti beneficia de 6+3 luni . daca depuneti dosarul in termenul de 30 de zile veti beneficia de somaj incepand cu ziua urmatoare desfacerii cim( adica incepand cu 22.04.2009)
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2009
pakos, utilizator
nu este vechimea totala, am mai fost angajata la o firma pe perioada iulie 2004-ianuarie 2006. mentionez ca la toate cele 3 locuri de munca am fost inregistrata cu carte de munca
sa inteleg ca o sa beneficiez de somaj pana la data de 22.12.2009?
georgy84 a scris:

nu este vechimea totala, am mai fost angajata la o firma pe perioada iulie 2004-ianuarie 2006. mentionez ca la toate cele 3 locuri de munca am fost inregistrata cu carte de munca

Buna ziua ! Am o problema asemanatoare , Daca am lucrat 6 ani jumatate / 7 ani , la cate luni de somaj ma incadrez ? :)

Alte discuții în legătură

Vreau sa mi se faca dreptate si sa mi se acorde dreptul meu lili cristescu lili cristescu la data de 01.01.2009 am fost disponibilizata cu art.65(1) din Codul MUNCII.nU AM CARTE DE MUNCA, DAR LUCREZ DIN ANUL 2006. Am solicitat sa mi se dea ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc Ioana.B.90 Ioana.B.90 As putea intra in somaj dupa ce termin ccc.am lucrat 9 luni la o firma cu contract pe perioada determinata,intre timp am ramas insarcinata si nu mi-au mai ... (vezi toată discuția)
Contract de munca!!!!! luiza44 luiza44 va rog frumos sa ma lamuriti !!! sunt angajata cu contract pe perioada determinata acum la sf.lunii aprilie imi expira contractul si sefa mi a zis ca ma da in ... (vezi toată discuția)