Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o intrebare: De cate luni de somaj beneficiez in urmatoarea situatie: in perioada 27.09.2007-29.01.2008 am lucrat la o firma, dupa care m-am angajat la alta in perioada 31.01.2008-21.04.2009. Am fost data afara de la acest ultim loc de munca (restructurare pe motivul crizei economice) si vreau sa imi bag actele de somaj in 30 zile.De cate luni de somaj beneficiez? daca depun dosarul in max 30 zile beneficiez de somaj incepand cu data de 21 aprilie 2009?
Va multumesc!
aceasta este vechimea dvs totala in munca? daca da, veti beneficia de 6+3 luni . daca depuneti dosarul in termenul de 30 de zile veti beneficia de somaj incepand cu ziua urmatoare desfacerii cim( adica incepand cu 22.04.2009)
nu este vechimea totala, am mai fost angajata la o firma pe perioada iulie 2004-ianuarie 2006. mentionez ca la toate cele 3 locuri de munca am fost inregistrata cu carte de munca
nu este vechimea totala, am mai fost angajata la o firma pe perioada iulie 2004-ianuarie 2006. mentionez ca la toate cele 3 locuri de munca am fost inregistrata cu carte de munca
Somaj dupa ccc
Ioana.B.90
As putea intra in somaj dupa ce termin ccc.am lucrat 9 luni la o firma cu contract pe perioada determinata,intre timp am ramas insarcinata si nu mi-au mai ... (vezi toată discuția)