avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

buna ziua as dori sa stiu ce se intampla in cazul in care nu mai pot sa platesc rata la un imprumut garantat cu ipoteca?stiu ca pierd bunul ipotecat,dar mai risc si altceva in cazul in care banca nu isi recupereaza in totalitate datoria?in contract nu prevede altceva.
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 12:11, 5 Ianuarie 2011
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile legale , daca prin vanzarea bunului ipotecat su se acopera valoarea totala a debitelor , se pot incepe demersurile de executare silita asupra altor bunuri detinute in proprietate sau/si a veniturilor lunare pana la acoperirea integrala a debitelor ...
alte bunuri nu detin/dar inseamna ca imi poate face oprire pe salariu
dar alte solutii nu exista?
Incercati sa faceti o refinantare sau sa vindeti dumneavoastra imobilul si sa va platiti datoria pentru a nu ajunge la executare. Altfel veti plati si cheltuielile de executare, dobanzi mai mari(timpul curge in defavoarea dumneavoastra) si de regula imobilele se vand si la un pret mai mic decat l-ati vinde dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru a ''fenta'' banca ionut_daniel ionut_daniel am un credit la Banca....problema este ca am niste bunuri pe numele meu...dak le vand unui apropiat (nu este ruda cu mine), in perioada cand nu mai platesc ... (vezi toată discuția)
Mostenire datorie la banca popescul popescul Tatal meu a murit subit si m-a lasat in urmatoarea situatie: - avea Certificat de mostenitor dupa o matusa, bunul imobil fiind de impartit cu mai multi veri; ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)