avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Revine impozit micro 3%?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Revine impozit micro 3%?

A aparut vreun act care sa sustina revenirea impozitului pe micro de la 01.01.2011, si daca da, este valabil numai pentru firmele infiintate dupa 01.01.2011, sau pentru toata lumea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: contasim , utilizator 13:50, 11 Ianuarie 2011
La alegere !! 3% la cifra de afaceri sau 16% la profit !!!
Si daca anul trecut am fost obligati sa trecem la impozit pe profit,anterior fiind platitori de impozit pe venit,acum se poate trece iar la impozit pe venit?
Da! Nu pot trece la imp.pe venit cei care anterior au devenit platitori de imp.profit, pentru ca nu au mai indeplinit cele trei conditii de a fi micro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt arhitect-in anul 2023 am platit impozit pe venit(1%) romanmina_56@yahoo.com romanmina_56@yahoo.com Sunt arhitect-in anul 2023 am platit impozit pe venit(1%) pana in luna mai cand am trecut in somaj pana in oct.2023.Din lipsa de informatie si pe baza ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 CIMPEANU MIRELA CIMPEANU MIRELA buna ziua, am 2 cazuri la care va cer ajutor: 1) societatea, datorita cifrei de afaceri, este in anul 2013 platitoare de impozit la profit,(ca si pana in ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 elena panciu elena panciu buna ziua, daca am platit impozit pe microintreprindere 3% si acum nu mai este impozit micro trebuie trecut automat pe impozit pe profit 16%.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)