avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general loc de munca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

loc de munca

daca am un al doilea job ce fel de impozite platesc pentru acesta? doar cei 16% sau si cass si restul ce deja platesc pt jobul principal. daca am un joc part time si unul full time si intru in concediu de crestere copil beneficiez de 75% din venitul impozabil adik serviciul 1 plus serviciul 2?
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 13:11, 5 Ianuarie 2011
Buna ziua.
Platiti pentru ambele locuri de munca aceleasi taxe.
Numai ca pentru jobul part-time nu mai beneficiati de deducerea personala de baza care va ajuta sa vi se retine impozit pe salariu mai putin, asa ca o sa platiti mai mult la acest job part-time (bineanteles in raport cu salariul incasat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Sofia01 Sofia01 Buna ziua! Daca sunt angajata part time la o firma si full time la alta, concediul medical de maternitate se plateste la ambele locuri de munca? Daca la jobul ... (vezi toată discuția)
Angajat la doua firme. Alex_29 Alex_29 Daca sunt angajat full-time la o firma ce imi plateste taxele (CAS/CASS etc) si doresc sa ma angajez in paralel part sau full time la o a doua firma, a doua ... (vezi toată discuția)
Daca am mai multe locuri de munca primesc indemnizatie de 85% din toate veniturile salariale? FELICSMED FELICSMED Buna ziua, Eu sunt un tanar foarte activ, am doua locuri de munca full time. Intrebarea mea este: - in cazul in care iau eu concediu paternal voi primi 85% ... (vezi toată discuția)