avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... noul COR 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

noul COR 2011

Ce se intampla daca actuala functie a unui salariat nu se mai regaseste in COR 2011?Trebuie modificata conform noului COR?Am observat ca multe functii au disparut,au aparut altele noi.Cum jonglam cu aceste functii?
Cel mai recent răspuns: Ank27 , utilizator 18:01, 5 Ianuarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Daca s-a modificat C.O.R. nu trebuie modificat si Revisalul?
revisalul se va actualiza, atunci cand ei vor scoate un up-date cu aceste modificari, de urmarit pe site-ul inspectiei muncii. Insa acum, nu cred ca au astfel de preocupari....nu-i problema urgenta asta.
Daca a fost publicat in MO nu inseamna ca a intrat si in vigoare?
Si daca nu e asa, inseamna ca pot utiliza ca si baza de pornire COR 2010?
Noul COR a intrat in vigoare la data de 1 ianuarie 2011.

Alte discuții în legătură

Noul cor smeagull smeagull Buna ziua si un an nou fericit! Am vazut ca a fost publicat un nou COR. Intrebarea este daca acesta se va aplica doar contractelor de munca noi, incheiate ... (vezi toată discuția)
Corespondenta cor 2011 oana.centea oana.centea Ce corespondenta putem gasi in noul COR pentru functiile: -manager de proiect -sef departament in contextul unei companii de BPO (Business Process ... (vezi toată discuția)
Noul cor - act aditional apetra apetra Prin Ordinul 1832/2011 s-a facut o recodificare a tuturor COR. Actualizam in aplicatia REVISAL, schimbam fisele de post. Este necesar act aditional pentru toti ... (vezi toată discuția)