avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... noul COR - act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

noul COR - act aditional

Prin Ordinul 1832/2011 s-a facut o recodificare a tuturor COR. Actualizam in aplicatia REVISAL, schimbam fisele de post. Este necesar act aditional pentru toti angajatii prin care sa se aduca la cunostinta modificarea, respectiv noul COR? Avem si contracte de munca incheiate dupa 1.5.2011 in care este mentionat COR, care nu va mai fi acelasi cu cel din REVISAL.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 10 Aprilie 2012
De ce sa shimbati fisele de post ? ... se modifica numai codul COR nu si atributiile prevazute in fisa postului ...in principiu, este bine sa faceti acte aditionale prin care se modifica codul COR al functiei ...
Orice modificare adusa CIM se face cu act aditional.mai ales ca se opereaza si in REVISAL.Toate modificareile survenite pe perioada angajari se trec in "adeverinta de la locul de munca "care se da la plecarea din unitate a angajatului.
Aceasta modificare nu este facuta in baza unei negocieri intre angajat si salariat si ca urmare a aparitiei unui act normativ ... prin urmare, se poate face si o decizie colectiva de modificare a codurilor COR.
in fisele de post am si COR trecut. Care este termenul limita pentru modificari?
Potrivit art. 2 alin. 2 din Ordinul comun MMFPS / INS 1832/ 856 /2011, in vederea asigurarii tranzitiei de la vechea COR aprobata prin Ordinul nr. 138/1.949/1995, la noua COR aprobata prin prezentul ordin, cele doua clasificari vor fi utilizate in paralel pana la data de 31 decembrie 2011.

Prin urmare, consider ca termenul pentru modificari ar incepe sa curga dupa data de 31.12.2011 ....

Alte discuții în legătură

Modificare cor monimari monimari va rog sa-mi spuneti daca trebuie facute acte aditionale pentru modificare cor cu noul Revisal 5.0.8 (vezi toată discuția)
Noul cod cor si noul revisal robertsega32 robertsega32 Buna ziua. va rog sa imi spuneti daca e necesar sa intocmim acte aditionale la CIM cu noul cod COR, pentru toti salariatii? Am primit la firma o oferta de la o ... (vezi toată discuția)
Cod cor versus revisal cristina manea cristina manea Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: un angajat a fost incadrat pe functia de Instructor pregatire profesionala-241205 in anul 2009. In urma cu cateva zile ... (vezi toată discuția)