avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod cor versus revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod cor versus revisal

Buna ziua,

Avem urmatoarea situatie: un angajat a fost incadrat pe functia de Instructor pregatire profesionala-241205 in anul 2009. In urma cu cateva zile am constatat ca in Revisal apare cu functia COR Formator-242401.
Este necesara incheierea unui act aditional cu noua functie din Revisal?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: cristina manea , utilizator 11:18, 27 Martie 2014
1. Formator inlocuieste Instructor pregatire profesionala - Modificat prin anexele din Ordinele nr. 9/2005 si nr. 14/2005.

2. Prin Ordinul 1832/2011 s-a facut o recodificare a tuturor codurilor COR.
Actul aditional este un act de modificare a unui element constitutiv al contractului individual de munca. Corespunzator fiecarui COR, exista functia fiecarui salariat, dar in contract figureaza functia si nu codul COR.

De aceea, in cazul in care codul COR prevazut in CIM ale salariatilor existenti deja nu corespunde cu noul cod COR aprobat prin Ordinul comun 1832/2011 MMFPS si 856/2011 INS, este legala emiterea unei decizii intemeiate pe acest ordin, prin care, luand la cunostinta de modificarile intervenite, sa se constate modificarea codurilor COR corespunzator functiilor salariatilor in cau

In situatia noastra s-a schimbat si functia, element constitutiv al CIM-ului. In Revisal, in prezent apare cu functia de Formator desi n-a fost operata nicio modificare in aplicatie.
Este necesara intocmirea unei decizii cu modificarea survenita sau cum putem proceda astfel incat sa putem justifica noua functie din Revisal ?

multumesc,
cristina manea a scris:

In situatia noastra s-a schimbat si functia, element constitutiv al CIM-ului. ....

multumesc,


Se va incheia un act aditional , in acest sens.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cor - act aditional apetra apetra Prin Ordinul 1832/2011 s-a facut o recodificare a tuturor COR. Actualizam in aplicatia REVISAL, schimbam fisele de post. Este necesar act aditional pentru toti ... (vezi toată discuția)
Modificare cor monimari monimari va rog sa-mi spuneti daca trebuie facute acte aditionale pentru modificare cor cu noul Revisal 5.0.8 (vezi toată discuția)
Cod cor dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Va rog, modificarea codului COR impune intocmirea de acte aditionale la CIM si implicit si modificarea codului COD din fisele de post. ... (vezi toată discuția)