avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale onrc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

onrc

astazi am mers la onrc pt a intreba ce acte imi sunt necesare pt a deschide o societate agricola.stiti ce mi-a zis ?sa intru eu pe www.onrc.ro la formalitati si sa caut legea nr.1/2005.e ceva normal? nu tb sa-mi dea el informatiile necesare?cui ar tb sa ma adresez daca sunt nemultumita pt acest tratament?
Cel mai recent răspuns: Silvia loredana Dimescu , Mediator 18:19, 5 Ianuarie 2011
Eu consider ca este normal.
ONRC nu este birou de consultanta gratuita - desi pot furniza acest serviciu contra-cost.
Am gasit deosebit de util de fiecare data site-ul lor, de unde m-am putut documenta singur mai bine decat daca as fi notat in graba ce mi-a zic functionarul de la informatii ONRC.
Informatii pentru societatea agricola aici:
[ link extern ]
Daca doriti informatii pentru cooperativa agricola aici:
[ link extern ] )

Daca doriti cooperativa agricola, statutul se incheie in forma autentica la notar.
Depinde de tonul pe care vi s-a vorbit. Crestineste este sa iertam...Si la urma urmei de asta exista avocatnet.ro:D

eu la onrc am fost chiar la biroul de consultanta.nu era normal sa mi se spuna ce acte imi tb?atunci de ce m-am mai dus acolo?dc eu nu aveam acces la internet ce tb sa fac?sa astept la mila lor?
silvora a scris:

eu la onrc am fost chiar la biroul de consultanta.

La biroul de consultanta - contra cost - ar fi fost normal sa vi se acorde consultanta si ajutor in redactare actelor.
O plangere la directorul ONRC ar fi primul pas.
se plateste la biroul de consultanta pt a ti se oferi informatiile necesare pt a-ti deschide o societate?

Alte discuții în legătură

Acte pentru un magazin LOREDANA16 LOREDANA16 Buna ziua! As dori sa stiu ce acte mi-ar trebui pentru a-mi deschide un magazin stradal? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Andrade198 Andrade198 Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Si as vrea sa imi spuneți va rog cât costa sa imi deschid un srl sau un pfa, mulțumesc mult (vezi toată discuția)
Srl vinorica vinorica buna ziua. ce acte sunt necesare pentru a infiinta o societate? care sunt pasii de urmat? (vezi toată discuția)