avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Master in drept
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Master in drept

Daca am Terminat Facultatea de Studii Economice, pot sa-mi iau masterul intr-una din specializarile de drept? Ce fel de specializari? Ce ar trebui sa fac? Care este procedura?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Sinescu Vasilichia , Expert judiciar 22:03, 6 Ianuarie 2011
puteti urma un master in medierea conflictelor in drept la univ titu maiorescu de exemplu acte diploma bac.dipl licenta ,acte stare civila .fotografii,cerere ,-organizat lpana la inceputul anului universitar si taxa .
Dv. la ce v-a folosit?
In alta specialitate nu pot sa fac masterul? Un drept comercial, sau altceva....
Ce fel de posturi pot fi ocupate daca obtin masterul in una din specialitatile de drept? Pot da exxamen de intrare in magistratura?
Multumesc.
Nu puteti deveni magistrat daca nu urmati cursurile unei facultati de drept.

Cat despre ce posturi puteti ocupa... Sunt multe... De exemplu ati putea fi... director economic - daca stiti sa incheiati contracte "beton" (sigur, nu aceasta e conditia pentru a fi director economic, dar ajuta mult)
:)

Orice alt post care include si notiuni de drept... Ceea ce ar insemna cam totul...
Si ca economist va "incadrati" perfect - cunostintele in materia dreptului cu cele in materia financiar-contabila (sa zic asa) sunt o "combinatie" aproape perfecta...
sunt si alte matere pe drept penal de exemplu,pe relatii intermationale lpe adm publica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
Bursa facultate de drept si inm ilenuka ilenuka buna seara la toti:) numele meu este ileana,am 17 ani si as vrea sa imi raspundeti la o intrebare. eu imi doresc foarte mult sa fac o cariera in magistratura ... (vezi toată discuția)
Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)