avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarare divort comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarare divort comun acord

Buna ziua,
Am divortat de comun acord de curand si acum trebuie sa-mi schimb cartea de identitate pe vechiul nume.
Dupa 30 zile de la comunicarea venita prin posta, am fost la tribunal, insa nu sunt sigura ca am primit ce trebuia... Pe decizia de divort primita prin posta apare o stampila si mai este atasata o hartie cu timbru si stampila pe care scrie "prezenta copie este conforma cu originalul pronuntat de judecatoria.... in dosar nr..., sentinta definitiva prin neapelare si irevocabila, se atesta de noi". Pe trei exemplare am platit 38 lei.
Am primit ce trebuia? Aceste hartii reprezinta hotararea definitiva si irevocabila cu care pot sa ma duc la evidenta populatiei sa schimb CI?
Va multumesc,
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: julien_slbz , utilizator 15:21, 5 Ianuarie 2011
daca are mentiunea "definitiva si irevocabila" este OK pt dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac o hotarire definitiva si irevocabila?unde? mihaelasorin mihaelasorin Eu am divortat si nu mare idee cum sun actele acestea.stiu ca hotarirea trebuie sa o fac definitiva si irevocabila! in ce conditi se poate face si unde? ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva si irevocabila! catalin83 catalin83 fiti amabil;in cazul in care trebuie sa-mi schimb buletinul(CI),la politie este nevoie de sentinta de divort definitiva irevocabila?sau merge si cu hotararea ... (vezi toată discuția)
Parasire tara mareboys mareboys In urma procesului de divort a fost pronuntata in anul 2006 o sentinta prin care fiica mea imi este incredintata spre crestere si educare. Dupa expirarea ... (vezi toată discuția)