se poate sa se anuleze succesiunea dupa tata pentru ca eu (fiica lui ) nu am fost chemata la succesiune iar fratele meu m-a indepartat de la mostenire si dupa doi ani moare si fratele meu si ramane sotia lui fara copii cu care nu ma inteleg ca sa facem succesiunea fara probleme astfel ;;i-am spus sa locuiasca in casa pana moare pentru ca este in varsta si dupa moartea ei eu voi ramane sa locuiesc in curtea din care oricum am si eu dreptul meu , iar ia m-a respins pe motiv ca eu nu mai am niciun drept in acea curte pentru ca tatal meu ar fi facut un testament de care eu nu stiu sa fi existat inainte sa moara tata, prin care ii lasa tot lui fratele meu.
1.daca eu nu am fost chemata la succesiunea lui tata si nu mi-a spus nimeni niciodata de testament pot sa cer anularea succesiuni?
2.daca nu mai am sanse de anulare , cumnata mea mosteneste si pe tata si pe sotul ei (nu are copi)si eu raman fara mostenire?
3. sa cer reductiunea testamentului si apoi sa facem succesiunea?
CE sfaturi imi dati ?
Se poate, cu conditia sa administrati acel probatoriu care sa convinga instanta de judecata ca ce solicitati este corect. In alta ordine de idei, cumnata nu poate mosteni toata averea in intregul ei dupa defunctul sau sot, fratele dvs. mai ales ca nu au avut copii.
Succesiune
GABYBABY
Buna Seara! fiti amabil stie cineva: dupa X DECEDAT (cu sotie predecedata) vin 2 fete G. si M.(decedata inaintea lui X).....sotul lui M. VINE LA SUCCESIUNEA ... (vezi toată discuția)
Testament
kywy
inainte ca socrul meu sa moara acesta a facut testament in prezenta unui notar . sotului meu in care scrie ca lasa tot fiului sau , dupa ce a murit am facut ... (vezi toată discuția)
Testament
laleaua neagra
buna dimineata
daca sotul meu a primit testament de la parinti , iar acum sotul a decedat eu voi mostenii in continuare testamentul (socrii nu mai am , nu ... (vezi toată discuția)