avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare: reglementare legala a activitatii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare: reglementare legala a activitatii Administratiei fondului imobiliar.

as vrea sa stiu si eu in baza carei legi isi desfasoara activitatea Administratia fondului imobiliar, am o problema legata de calitatea procesuala pasiva a acestei institutii intr-un dosar in care solicitam sa fie obligata la consolidarea unui imobil aflat in patrimoniul Primariei Bucuresti.
multumesc !

Alte discuții în legătură

Primaria versus unitate administrativ teritoriala cafea1 cafea1 Buna. Am chemat in judecata Primaria reprezentata prin primar. Judecatoarea m-a intrebat daca chem in judecata primaria sau unitatea administrativ teritoriala. ... (vezi toată discuția)
Servitute de scurgere a apelor ContSters1221 ContSters1221 Buna ziua. As dori sa pun in discutie o speta care mie mi se pare interesanta. Proprietatea unei persoane este traversata de un sant prin care se scurge apa ... (vezi toată discuția)
Calitatea procesuala pasiva a primariei flocaviviana flocaviviana Dragi colegi, O problema interesanta care se tot discuta prin salile de sedinta. CAPACITATEA PROCESUALA PASIVA A PRIMARIEI. Speta este simpla de tot. O ... (vezi toată discuția)