buna ziua... fata(care are 17 si jumatate) are un iubit cu 6 ani mai mare decat ea... daca fata ramane insarcinata iar tatal respectivei merge la politie si depune plangere impotriva baiatului, il baga la corupere de minori, baiatul pateste ceva( tinand cont ca fata sia dat consimtamantul iar baiatul nu a fortato si nici nu a incercat sa profite)?
Fapta nu poate fi considerata coruptie sexuala, dar aceasta este doar o incadrare juridica. Actul sexual cu un minor este incriminat numai in cazul in care minorul are sub 15 ani sau intre 15 si 18 ani numai daca prietenul tau este tutore, curator, supraveghetor, ingrijitor, profesor etc. Acest barbat poate raspunde penal numai daca te-a fortat la act sexual si daca faci plangere penala, dar din cate ai zis a existat consimtamant si tu esti de acord cu toata situatia. Succes!
Daca exista vointa liber consimtita a celor doi,daca raporturile sexuale nu s-au desfasurat ca urmare a unor promisuni de casatorie sau in prezenta altor minori,barbatul cu care are raport sexual minora nu poate fi acuzat de nimic.
Sex cu o minora
Mari20
am avut o prietena minora si am facut sex cu ea... dar nu am obligato.. a fost d buna voie..si pe urma d fiecare data s-a intamplat cu acordula ei.. nu am ... (vezi toată discuția)