avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

buna seara! A
m si eu o intrebare.
Care sunt demersurile pentru un litigiu de munca?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 19:10, 5 Ianuarie 2011
Litigiu inseamna conflict.
Vreti conflict cu cineva in domeniul muncii?
Fiti mai exact, daca vreti raspunsuri corecte.
Se formuleaza o cerere de chemare in judecata prin care se solicita obligarea de a face, a nu face sau a da a angajatorului sau a salariatului.
Cererea se depune la Tribunalul in a carui raza are domiciliul reclamantul.
Am fost disponibilizata si am dat in judecata unitatea!Este o unitate de stat!Apelul l-am facut la tribunal!La prima infatisare unitatea nu s-a prezentat si nici nu a depus intampinare!dupa 2 zile de la proces, am primit solutia fravorabila mie! In actele care mi-au fost trimise acasa se mentiona ca unitatea are drept a face recurs in 10 zile de la comunicare!spre surprinderea mea unitatea a facut recurs la curtea de apel.C
e sanse credeti ca a-si avea?
Sanse aveti de a se pastra hotararea data de tribunal insa mai depinde si de ce a invocat angajatorul in cererea de recurs ....
Cat timp exista recursul pe rol, ambele parti au sanse de castig, asa ca trebuie sa urmaresti desfasurarea procesului si sa-ti faci o aparare buna.

Alte discuții în legătură

Reintegrare in vechiul loc de munca pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Imi poate explica cineva daca la reintegrarea in vechiul loc de munca dupa o sentinta data de tribunal se intocmeste un nou contract de munca sau e ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti andreisl andreisl Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru problema mea, daca este posibil. Am castigat un conflict de munca, instanta a anulat decizia de ... (vezi toată discuția)
Termen executare decizie reintegrare darom darom Executarea voluntara a deciziei de anulare concediere si reintegrare salariat este tinuta de vreun termen? Neexecutarea hot de reintegrare este infractiune cf ... (vezi toată discuția)