avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie colectare fier vechi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie colectare fier vechi

am incercat sa deschid un centru de fier vechi in sectorul 3 si cei de la primarie nu au vrut sa imi dea autorizatia de functionare. ce trebuie sa fac in cazul asta? sa renunt la activitatea asta?
Cel mai recent răspuns: otaroiu , utilizator 06:46, 18 Martie 2011
Care este motivul pentru care au refuzat?
pe raza sectorului 3 nu se dau autorizatii
Nu stiu exact ce ati facut pana in acest moment, insa pentru a putea obtine avizul primariei trebuie sa aveti autorizatie de la mediu, certificat de urbanism pentru punctul de lucru care trebuie sa fie intr-o zona industiala sau la limita acesteia.

Probabil ca punctul de lucru ales de dvs nu se afla intr-o zona industiala.

Primaria trebuia sa indice in mod concret motivul pentru care refuza eliberarea avizului. Ati primit un raspun scris?

Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
Denisa Stanca, Avocat
mi s-a spus ca nu se elibereaza autorizatii si nici macar nu se primesc actele
sunt interesata de acest subiect. imi puteti spune care este legea care reglementeaza aceste centre de colectare? cea care indica locatia doar in zone industriale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se infiinteaza srl? diana_creatza19 diana_creatza19 Buna. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti si mie cum se infiinteaza un srl pentru colectare fier vechi. Ce autorizatii, ce acte si cam cat costa daca ... (vezi toată discuția)
Daca se poate o indrumare. ContSters75393 ContSters75393 Am o soc. comerciala (srl) si am activat de curind inca un cod caen ptr. comert cu ridicata a deseurilor(fier ,baterii etc) .Ce ma intereseaza este cum ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare eliberata de primarie primarie gutamirela gutamirela am avut centru de colectare fier vechi pina cind s-a schimbat primarul si a eliberat autorizatii preferential si mie nu a mai vrut sa imi elibereze autorizatia ... (vezi toată discuția)