avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... autorizatie functionare eliberata de primarie primarie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

autorizatie functionare eliberata de primarie primarie

am avut centru de colectare fier vechi pina cind s-a schimbat primarul si a eliberat autorizatii preferential si mie nu a mai vrut sa imi elibereze autorizatia pe motiv ca imi trebuie zona industriala. Vroiam sa stiu daca exista vreo LEGE ceva care sa il oblige sa elibereze aceasta autorizatie in conditiile in care mai sunt doua centre in comuna si nu au zona industriala, functioneaza la domiciliu??????
aceasta era singura sursa de venit pe care o aveam si mi-a luat pur si simplu painea de gura. Va rog ajutatima cu un raspuns.......X-( :(
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2010
gutamirela, utilizator
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 11:47, 9 Februarie 2010
trebuie sa consultati planul urbanistic zonal si planul urbanistic general sa vedeti ce regim are zona in care va aflati... Cel mai bine e sa faceti cum au facut si ceilalti, ca vorba aia, pana la Dumnezeu, te mananca sfintii:)
Buna ziua,
DA, exista Lege.
In domeniul amenajarii teritoriului, reglementarea se face prin Legea nr.50/1991, completata si modificata, prin HG de aprobare a Planului Urbanistic General (PUG), prin Hotarari ale Consiliului Local de aprobare a Planului Urbanistic Zonal (PUZ) si prin Hotarare CL de aprobare a Planului Urbanistic de Detaliu (PUD).
Consultati aceste documente si vedeti ce caracteristici are zona in care solicitati aprobarea.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Planul de urbanism b.stefan78 b.stefan78 Vreau sa achizitionez un teren,banii o sa vina de la banca( credit bancar),banca printre alte documente imi solicita si plan de urbanism.Acum am citit pe net ... (vezi toată discuția)
Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa puz? avramescuolimpia avramescuolimpia Buna ziua , am achizitionat un teren in extravilanul unei comune incadrat in circuitul agricol. Am inceput demersurile pentru PUZ. Ce doresc eu sa stiu sunt ... (vezi toată discuția)