avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod 6920.rog sfat!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod 6920.rog sfat!

As dori sa va cer 1 sfat:codul Caen 6920-activitate de contabilitate si audit financiar,consultanta in domeniu fiscal-e obiect unic si necesita calitatea de expert contabil unul din asociati sau e k daca are studii superioare in domeniu?va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: smaram , utilizator 09:48, 28 Martie 2008
lMonica a scris:

As dori sa va cer 1 sfat:codul Caen 6920-activitate de contabilitate si audit financiar,consultanta in domeniu fiscal-e obiect unic si necesita calitatea de expert contabil unul din asociati sau e k daca are studii superioare in domeniu?va multumesc anticipat!

Societatile cu activitatea precizata trebuie sa aibe un asociat Expert contabil , actiunile pe care le detine expertul sa fie peste 50 %.
Multumesc mult!!!!!!
E obiect unic sau poate fi principal?
poate fi obiect principal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare firma prestari servicii contabilitate Bratescu Madalina Elena Bratescu Madalina Elena Vreau sa-mi deschid un srl care sa aiba ca domeniu de activitate prestarea de servicii contabile. Mentionez ca nu sunt inca membru ceccar, dar am studii ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru firma ce va desfasura activitate de contabilitate pentru asociatia de proprietari Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua! As vrea sa ma lamuriti, daca se poate sa infiintez o societate cu cod de activitate CAEN 7022 \\"Activitati de consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)
De ce nu pot fi administrator la firma mea? feldi feldi Buna ziua, as dori niste informatii va rog frumos, sunt la inceput de drum si am demarat planul de a infiinta o societate comerciala, ar fi foarte multe de ... (vezi toată discuția)