avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Executare silita a bunurilor sotiei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Executare silita a bunurilor sotiei

Sotul meu are o microfirma care a acumulat datorii la stat. Intrebarea este daca in cazul unei executari silite, statul poate pune sechestru pe casa si masina care au fost dobandite de mine inainte de casatorie. Precizez ca nu am nicio legatura cu firma sotului.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: jidanu , utilizator 19:50, 5 Ianuarie 2011
Nu se poate pune sechestrul pe bunurile dobandite inainte de casatorie.Ele sunt bunuri proprii.
Pentru bunurile comune va recomand sa consultati un avocat bun sa va invete ce sa faceti pentru a evita sechestrul.
Multumesc mult pentru raspunsul rapid. Mi-ati facut o seara mai frumoasa. Nu exista bunuri comune. In cartile de identitate nu avem nici macar domiciliu comun.
O seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine preia creditul sotului daca acesta a fost contractat inainte de casatorie? minouche minouche Sotul meu a decedat.Are doua credite neachitate contractate inainte de casatorie.Are 2 copii din alta casatorie mostenitori.Avem 2 imobile in comun cumpmarate ... (vezi toată discuția)
Executare silita adriana1234 adriana1234 Sotul s-ar putea sa ajunga in situatia de executare silita pentru o suma de bani. Intrebare: apartamentul in care locuim este pe numele meu, cumparat inainte ... (vezi toată discuția)
Executare prin bunuri convenite de creditor si debitor just.rain just.rain Buna ziua, Exista o ordonanta de plata care se va investi cu titlu executoriu in zilele urmatoare. Debitorul si creditorul ar fi de acord ca debitul sa fie ... (vezi toată discuția)