avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Legea nr. 277/2010
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Legea nr. 277/2010

Legea nr. 277/2010 abroga OUG 105/2003. La data de 23 decembrie (data anterioara publicarii Legii 277/2010) s-au emis dispozitii ale primarului privind acordare alocatie complementara, monoparentala, etc...incepand cu 1. ianuarie 2011.
Intrebare: ce facem cu dispozitiile deja emise(tmeniul legal s-a schimbat din .01.2011)?
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 19:46, 5 Ianuarie 2011
legea speciala va anula dispozitiile anterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare alocatie complementara pentru copil dana 50 dana 50 Buna ziua ,as vrea sa ma lamuresc si eu in privinta alocatiei complementare ,eu muncesc in Italia ,sunt divortata si am 3copii in intretinere care se afla in ... (vezi toată discuția)
Alocatia monoparentala crystynutza crystynutza Buna Am nascut in luna decembrie a anului 2010 , in 23 decembrie am fost sa-mi depun actele pentru alocatia copilului si pt monoparental pentru actele de mama ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara stefanbb stefanbb buna ziua pot sa primesc alocatie complementara daca avem subventia pe suprafata pe un hectar si 22 arii?acum sunt in concediu post natal inainte eram ... (vezi toată discuția)