avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... corpul de rezerva al functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

corpul de rezerva al functionarilor publici

Am fost disponibilizata dintr-o institutie publica in septembrie 2010 si mi s-a comunicat verbal ca fac parte din corpul de rezerva al functionarilor publici pe o perioada de 2 ani.
Ce drepturi am si cum as putea obtine un loc de munca beneficiind de aceasta calitate.
Cum pot afla ce locuri vacante sunt scoase la concurs ca pe site-ul ANFP nu am gasit nimic.
Cum pot sti sigur daca sunt in corpul de rezerva al functionarilor publici .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 21:54, 5 Ianuarie 2011
Normal ar trebui sa fiti in corpul de rezerva. In perioada de preaviz institutia d.voastra avea ogligatia sa solicite ANFP lista posturilor vacante pentru a va putea transfera la cerere, apoi era obligata sa trimita lista cu functionarii publici pentru a intra in corpul de rezerva...dar nici ANFP-ul nu respecta termenele, legea ... traim in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de ocupare a unui post prin redistribuire Oniga Oniga Buna ziua. Rugamintea mea este daca puteti sa ma indrumati vis a vis de pasii ce trebuie urmati pentru a putea ocupa un post suspendat, prin redistribuire ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare ambii soti irinavasiliu irinavasiliu Intr-o Primarie, dupa desfasurarea concursului organizat pentru disponibilizari, a rezultat ca ambii soti din familie sunt concediati. Poate beneficia vreunul ... (vezi toată discuția)
Concedieri turdeanu turdeanu Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa inteleg mai bine urmatorea situatie: Eu sunt functionar public la o primarie, si sunt vizat pentru concediere, pe motiv de ... (vezi toată discuția)