avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... documente ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

documente ITM

se mai depune decizii pt salariul minim pe economie care s-a marit de la 01.01.2011 , si cand este data de depunere?
am intrebat la ITM Buc si au dat din umeri....
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: alice53 , utilizator 22:28, 6 Ianuarie 2011
Buna seara

Nu se mai depune nici un act aferent anului 2011.

Conform prevederilor art. 298, alin.3 din Codul muncii, cu modificările si completările ulterioare, la 1 ianuarie 2011 se abrogă dispoziţiile Decretului nr. 92/1976 privind carnetul de muncă.

Începând cu 01.01.2011, nu se vor mai înregistra la inspectoratele teritoriale de muncă, contractele individuale de muncă. Acestea se vor înregistra în format electronic în registrului general de evidenţă a salariaţilor în conformitate cu prevederile legale aflate în vigoare.
De asemenea, începând cu 01.01.2011 nu se vor mai depune la inspectoratele teritoriale de muncă actele privind executarea, modificarea, suspendarea şi încetarea contractelor individuale de muncă.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Ianuarie 2011
Popa Adrian, Contabil
alice53 a scris:

se mai depune decizii pt salariul minim pe economie care s-a marit de la 01.01.2011 , si cand este data de depunere?
am intrebat la ITM Buc si au dat din umeri....
multumesc anticipat


Nu se mai depun astfel de acte la ITM.
Am fost azi la ITM si am reusit sa ma lamuresc: pt 2011 nu se primeste nici-un act totul va fi pe prg de Revisal care va fi modificat si statele vor fi trimise online la CAS ( pensii) cartile de munca vor fi inchise pana la 31.03.2011 si predate societatilor pt a le da angajatilor pana la 01.06.2011.
sunt sceptica ca inspectorii vor reusi sa inchida toate cartile de munca pana in martie... vom vedea... si inca ceva salariul min pe economie nu va fi de 670 lei ci va fi de 700 lei conf. ctr. colectiv de m-ca pe ramura ce va apare in curand si coeficientii nu vor mai fi aceeasi ... le gasesti la ITM listate.
ne asteapta ceva munca mai ales ca noi contabilii vom face si pe insp. de resurse umane .... frumos, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere carte de munca IONESCU MONICA IONESCU MONICA Cu ce data se inchid cartile de munca pt, a fi predate salariatilor? Daca in cadrul institutiei exista birou RU cartile de munca mai trebuiesc duse la ITM pt. ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie Dinush Dinush S-a aprobat legea prin care sal minim pe economie este de 670 lei brut? Daca da, in cat timp trebuie sa modificam toate CIM? De asemenea, de acuma inainte ... (vezi toată discuția)
Revisal ianuarie 2011 ang10 ang10 Buna ziua! Daca am o marire de salariu, cu 01.01.2011, se opereaza in revisal,(desi aici nu am vazut unde as face o astfel de modificare) , se tine la dosarul ... (vezi toată discuția)