avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbarea permisului romanesc in Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbarea permisului romanesc in Italia

Buna ziua,
Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra! In urma cu o luna mi-a iesit rezidenta in Italia.Eu urmeaza sa merg in Romania pentru a-mi obtine toate categoriile de permis auto, momentan avand doar categoria B.Intrebarea mea pentru dumneavoastra este : Pot preschimba, fiind recunoscut, noul permis obtinut in Romania, cu gandul ca-l voi obtine :) , in Italia fara nici o problema? Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra !
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:34, 10 Ianuarie 2011
In Italia aveti dreptul sa circulati cu permisul de conducere romanesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis preschimbat din rep. md in ro, nu este recunoscut in germania dumitrumd dumitrumd Buna ziua, Am o problema legata de preschimbarea permisul de conducere in unul german si as avea nevoie de un sfat legat de asta. In [b]2000[/b] am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere romanesc in comunitatea europeana adragan964 adragan964 Buna seara . Sunt rezident in italia de 4 ani si am un permis de conducere romanesc. Zilele trecute am fost oprit de un agent de circulatie langa Torino si ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea permisului de conducere din uk in romanesc Ciobanuliviuvasile Ciobanuliviuvasile Va rog sa ma informa- ti cu privire la schimbaria permisului de conducere Englezesc(UK) in cel ROMANESC ,cu specificaria ca l-am preschimbat de oarece am ... (vezi toată discuția)