avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general stornare valoare reziduala leasing
Discuție deschisă în Contabilitate în general

stornare valoare reziduala leasing

Buna ziua,
In luna august 2010 am terminat achitarea unui leasing de 36 rate pt un autoturism. Mentionez ca am optat la inceputul contractului pt achitarea valorii reziduale incadrul celor 36 de rate.Deci valoare reziduala INCLUSA IN RATE. In luna decembrie 2010 primesc de la firma de leasing o adresa pt achitarea unei sume provenita din regularizarea tva-ului( stornarea valorii reziduale aferenta ratelor pana in luna iunie 2010 -19% si refacturare cu 24%).In aceste conditii,eu PROPRIETARA masinii,mai platesc?
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 22:05, 5 Ianuarie 2011
din pacate contractul de leasing nu a prevazut ca se va majora TVA-ul. Astfel ca este corecta diferenta si trebuie achitata. Asta este...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regularizare tva de la 19la 24%la finalizare contract de leasing? mioara danaila mioara danaila buna ziua, preluare contract leasing financiar august 2009 autoturism( initial contractul de leasing a fost al unei persoane fizice) perioada de leasing ... (vezi toată discuția)
Refacturare cu tva 24%? ncris78 ncris78 O firma are incheiat un contract de leasing pentru o autoutilitara, cu o societate de leasing. In 10.06 s-a emis factura de rata+dobanda aferenta lunii iulie, ... (vezi toată discuția)
Valoare reziduala leasing autoturism _maria_ _maria_ Buna seara! In luna martie se incheie perioada de leasing la autoturismul pe care il am ,am optat la inceput ca valoarea reziduala sa fie inclusa in rate ... (vezi toată discuția)