avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Rambursarea taxei de partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Rambursarea taxei de partaj

Buna seara

Cum trebuie sa procedez pentru a mi se rambursa taxa de timbru pentru partaj in cazul in care ambii soti au fost de acord cu partajarea si nu a mai fost nevoie de evaluari si expertize.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dalila-Georgiana Herescu , Avocat 01:53, 6 Ianuarie 2011
Buna seara,

din pacate, dupa ultimele modificari ale Legii nr. 146/1997 privind taxele judiciare de timbru modificata si completata , aduse prin Legea nr. 202/2010 privind unele masuri pentru accelerarea solutionarii proceselor ( Mica Reforma), nu mai aveti posibilitatea returnarii taxei de timbru. Articolul din lege care prevedea acest lucru a fost abrogat.
Vedeti art. XVI si XVII din Legea nr. 202/2010, publicata in M.O. nr.714/26.X.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru partaj marilena37 marilena37 Buna seara, Este adevarat ca incepand cu 26.11.2010 se va elimina taxa de timbru de 3% in procesul de partaj ? Ce se intampla cu taxele deja platite, se pot ... (vezi toată discuția)
Divort la notar cu copil minor mirelagonzalez mirelagonzalez ambii parinti sunt de comun acord sa divorteze cu partajul si cresterea copilului deasemenea.cum se procedeaza?la notar doar sau si la tribunal? (vezi toată discuția)
Daune morale pentru calomnie sarm07opr sarm07opr Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere de chemare in judecata pentru pretentii. Vreau sa deschid un proces impotriva unei persoane care m-a ... (vezi toată discuția)