avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical - se fac verificari duminica?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical - se fac verificari duminica?

Buna ziua!
Va rog sa-mi impartasiti din experienta/auzite daca aceste verificari la domiciliu CHIAR SE PUN IN PRACTICA si daca da,te pot verifica si in zilele libere?!Decizia de a te verifica apartine angajatorului?E obligatorie sau facultativa?
Multumesc anticipat pt.orice raspuns.
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 09:36, 6 Ianuarie 2011
Se pot face verificari aleatorii la sesizarea casei de sanatate sau la dorinta administratorului firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediile medicale ENGFULL ENGFULL conform noilor norme metodologice - verificarea la domiciliu a celor aflati in concediu medical este obligatorie sau este lasata la latitudinea platitorului ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - verificare angajat in concediu medical magic_glassbest magic_glassbest Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca fiind in concediu medical managera sa verifice daca sunt acasa. Mentionez ca acest lucru nu este trecut in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - verificare la domiciliu lilianaana lilianaana Buna seara as avea si eu o intrebare am o ruda care si a luat concediu medical de la doctor ca a cazut si are piciorul in gips si nu poate merge. Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)