avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... unic mostenitor , va multumesc am nevoie de voi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

unic mostenitor , va multumesc am nevoie de voi

Buna dimineata si la multi ani!2011 sa fie mai bun pentru toti.
Am nevoie de sfat, de indrumari si de ajutorul dv.
1. Am o prietena unic mostenitor, parintii decedati 5- 7 ani, toate utilitatile sunt pe numele parintilor, ea vrea sa devina proprietar fiind unic mostenitor, care este varianta mai usoara pt ea si mai ieftina deoarece sfatuind-o sa mearga la notar pt asta a fost un pret de xxxx cifre lei enorm pt ea .
am vb in numele iei cu un av pretul era la jumate fata de notar, ma gandeam la o cerer in instanta, la o actiune in constatare.
Mai am o intrebare sunt c.j angajat la o firma , eu pot sa o ajut printr-o procura speciala sa o reprezint in instanta.
ce documente tb la dosar
ce actiune tb, ce taxe, intr-un cuvant ce tb sa stiu ca sa o pot ajuta.
Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: incepator c.j , utilizator 14:58, 7 Ianuarie 2011
Actiune in constatatare in contradictoriu cu cine?
PAI DE ACEEA AM SCRIS PT A MA CORECTA CEL CARE STIE SA O FACA.
Multumesc.
eu am intrebat., astept sa imi spuneti dv daca as spune ca asa mi-a spus un av dsi eu am citit inainte dar nu sunt pregatita pt partea cu mostenirea. vreau sa o ajut pt ca este foarte saraca, nu as fi vrut sa spun asta de aceea cer ajutor.
nu stiu la ce notar ati fost si din ce oras, dar taxele notariale plus impozitele la stat, deoarece va avea de platit 1% din valoarea imobilului, impozit catre stat, precum si taxele de intabulare, indiferent ca procedura se deruleaza in fata notarului sau a instantei de judecata, nu are cum sa fie mai mari decat daca luati un avocat!
eventual lasati mai multe informatii privind situarea imobilului si descrierea, camere, etc. si va pot spune un calcul pt procedura notariala!

ok, multumesc
1. notarul a cerut 2100 lei
2. avocatul a cerut 1000 lei sume reale.
3. ap 3 camere in valoare de 3500 mii euro.

Alte discuții în legătură

Incheiere evidenta succesiuni Ramona1982 Ramona1982 vara mea e reclamanta intr-un partaj judiciar. este obigatorie incheierea privind evidenta succesiunior pt a se desfasura in continuare procesu? se depune de ... (vezi toată discuția)
Succesiune simplu important Cristian6982 Cristian6982 Buna ziua Se dezbate succesiunea, cea care a deschis succesiunea nu mai zice nimic, iar noi care stam in afara casei(masei succesorale) am facut declaratia ... (vezi toată discuția)
Succesiune; dreptul de mostenire al sotului supravietuitor stanley stanley Suntem doi frati proveniti din prima casatorie a tatalui nostru, care recent a decedat. In urma decesului sau a ramas sotia vaduva din a doua casatorie a ... (vezi toată discuția)