avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... unic mostenitor , va multumesc am nevoie de voi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

unic mostenitor , va multumesc am nevoie de voi

Buna dimineata si la multi ani!2011 sa fie mai bun pentru toti.
Am nevoie de sfat, de indrumari si de ajutorul dv.
1. Am o prietena unic mostenitor, parintii decedati 5- 7 ani, toate utilitatile sunt pe numele parintilor, ea vrea sa devina proprietar fiind unic mostenitor, care este varianta mai usoara pt ea si mai ieftina deoarece sfatuind-o sa mearga la notar pt asta a fost un pret de xxxx cifre lei enorm pt ea .
am vb in numele iei cu un av pretul era la jumate fata de notar, ma gandeam la o cerer in instanta, la o actiune in constatare.
Mai am o intrebare sunt c.j angajat la o firma , eu pot sa o ajut printr-o procura speciala sa o reprezint in instanta.
ce documente tb la dosar
ce actiune tb, ce taxe, intr-un cuvant ce tb sa stiu ca sa o pot ajuta.
Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: incepator c.j , utilizator 14:58, 7 Ianuarie 2011
nu poate si unul dintre ei este energia electrica.
multumesc.
nu vrea sa vanda, nu vrea decat sa treca totul pe numele ei .
are un copil mic si un sot bolnav desi ea este tanara.
asta este. voi vb cu ea , va multumesc frumos.
Va doresc weekend placut.
si multumesc pentru tot ce mi-ati spus si pentru timpul vostru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere evidenta succesiuni Ramona1982 Ramona1982 vara mea e reclamanta intr-un partaj judiciar. este obigatorie incheierea privind evidenta succesiunior pt a se desfasura in continuare procesu? se depune de ... (vezi toată discuția)
Succesiune simplu important Cristian6982 Cristian6982 Buna ziua Se dezbate succesiunea, cea care a deschis succesiunea nu mai zice nimic, iar noi care stam in afara casei(masei succesorale) am facut declaratia ... (vezi toată discuția)
Succesiune; dreptul de mostenire al sotului supravietuitor stanley stanley Suntem doi frati proveniti din prima casatorie a tatalui nostru, care recent a decedat. In urma decesului sau a ramas sotia vaduva din a doua casatorie a ... (vezi toată discuția)