avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru in spatiu cu succesiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru in spatiu cu succesiune

Buna ziua si bine v-am gasit.

Intrebarea mea este: Pot declara punct de lucru intrun spatiu pentru care se dezbate succesiunea?
Mostenitorii care dezbat succesiunea sunt 2,socrul meu si fiica fratelui care a decedat in urma cu 15 ani.
Si daca functionam la adresa respectiva fara a declara punct de lucru ce implica asta?
Cel mai recent răspuns: karmacasee , utilizator 14:24, 7 Ianuarie 2011
Faceti contractul de comodat/inchiriere care va fi semnat de ambii mostenitori la care anexati certificatele de mostenitor.

Multumesc mult.Am sa incerc sa vad daca se poate ca din cate am inteles in noua lege spune ca nu se mai accepta puncte de lucru in spatii cu succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - certificat calitate de mostenitor, mandat-imputernicire Epuree Epuree Ziua ziua, Vream sa dezbatem succesinea pe ambi parinti, suntem 5 frati, din care: - un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)
Ce posibile probleme implica primirea in spatiu a unei persoane? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Am un apartament si ca sa nu ramana nelocuit am gasit un prieten care va locui acolo fara chirie, doar sa isi plateasca facturile, sa ude florile etc... Deci ... (vezi toată discuția)
Mostenire dmhyou dmhyou buna ziua, situatia este: sunt 4 fratii, moare unu care nu are copii si nu este casatorit(statea in concubinaj cu cineva de 10 ani) si are o casa in ... (vezi toată discuția)