avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate - cumul cu venituri din chirii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate - cumul cu venituri din chirii

vreau sa stiu si eu daca o persoana cu pensie de invaliditate gradul 2 poate inchiria un apartament camera teren etc. ca daca am inteles eu bine trebuie sa declare ca nu obtine nici un venit iar chiria ar putea insemna venit.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:23, 6 Ianuarie 2011
Un beneficiar de pensie de invaliditate gradul II nu poate sa presteze o activitate profesionala, dar poate sa inchirieze un imobil. Intre inchirierea unui imobil si prestarea unei activitati profesionale nu se poate pune semnul egalitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Venituri din inchirierea de bunuri si alte venituri, beneficiar de pensie de invaliditate gradul ii Mike5591 Mike5591 Buna ziua, a) o persoana pensionata de boala, gradul doi, poate realiza venit din inchirierea unei camere din apartament , fara sa contravina acest lucru cu ... (vezi toată discuția)
Procura inchiriere, cine apare cu venit? asye asye Procura inchiriere apartament, cine apare cu venit? (Vreau sa nu apara proprietarul cu venit ci persoana care are procura) (vezi toată discuția)