avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot verifica daca diploma obtinuta in urma unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot verifica daca diploma obtinuta in urma unui curs de calificare nu e falsa?

Am gasit in ziar un anunt al unei firme care organizeaza cursuri de calificare contracost. Cum pot sti ca diploma obtinuta nu este falsa? Cu noile tehnologii oricine poate imprima documente ilegale, deci nu mi se pare corect sa dau banii fara sa stiu exact daca ma pot folosi de acea diploma.
cum pot verifica daca diploma obtinuta in urma unui curs de calificare nu e falsa
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2012
emiliaa74, utilizator
Cam greu , intrucat necesita o procedura mai complexa... o prima incercare ar fi sa vedeti daca acel curs are autorizare din partea Ministerului Muncii sau a Ministerului Educatiei. o a doua incercare ar fi prin intermediul Politiei sau parchetului.
Puteti verifica de pe siteul CNFPA,Registrul National al Formatorilor autorizati.
Aveti link aici:
[ link extern ]
Link-ul dat de dvs nu verifica autenticitatea diplomei obtinute asa cum doreste initiatorul acestui mesaj ..... el poate verifica doar daca furnizorul este autorizat ...
Este de la sine inteles ca o institutie autorizata nu poate emite decat documente de calificare valabile.Si atunci, nu este mai simplu sa verifici in primul rand daca firma organizatoare face parte din lista formatorilor autorizati ?

Alte discuții în legătură

Diploma pierduta ADRIANA CALIN ADRIANA CALIN Buna ziua , va rog am nevoie de un raspuns competent ! In 2005 sotul meu a facut un curs pentru functia de agent paza si garda de corp autorizat de ... (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane TUDOR ADRIANA TUDOR ADRIANA As dori sa urmez un curs de inspector resurse umane. Pot sa urmez acest curs la orice societate abilitata sau la Camera de comert?? Ce ma sfatuiti sa ... (vezi toată discuția)
Instalatii sanitare Ionutra Ionutra Buna.. Spuneti va rog cum As putea obtine diploma de instalator sanitar in citeva zile? Mersi Editat : date de contacr (vezi toată discuția)