avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1827 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Instalatii sanitare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Instalatii sanitare

Buna.. Spuneti va rog cum As putea obtine diploma de instalator sanitar in citeva zile? Mersi

Editat : date de contacr
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:17, 29 Septembrie 2018
In cate zile doriti?
Pentru instalator sanitar se organizeaza cursuri de calificare, contracost, de catre firme autorizate in acest scop. La absolvirea cursului se da examen si daca se promoveaza examenul se da diploma de calificare recunoscuta de ministerul educatiei.
Cursul poate dura 20 de saptamani in functie de programa de curs a firmei organizatoare.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
In cateva zile nu se poate deoarece intial trebuie parcurs cursul de calificare dupa care sustineti examen,in urma caruia se elibereaza sau nu document justificativ de calificare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă organizez online un curs de inițiere, training ... uncetatean uncetatean Bună ziua, dacă organizez online un curs de inițiere, training pentru o meserie necalificata, mai exact sa învăț cum sa fi îngrijitor animale, ... (vezi toată discuția)
Formare profesionala Gabriel7809 Gabriel7809 Bună ziua domnule avocat . Am avut un act adițional prin care nu puteam sa plec timp de 3 ani in urma unui curs de formare profesională. Eu am incetat ... (vezi toată discuția)
Cursuri interne de calificare profesionala S_GABYTA_80 S_GABYTA_80 In cadrul societatii se organizeaza cursuri interne de calificare profesionala(sunt prezentate de catre un formator intern numit de angajator),mentionez ca ... (vezi toată discuția)