avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general NUMERE DE INREGISTRARE INTRARI- IESIRI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

NUMERE DE INREGISTRARE INTRARI- IESIRI

Evidenta numerelor de inregistrare a contractelor de prestari servicii se tine separat de adeverinte, imputerniciri, adrese sau se inregistreaza toate documentele in aceeasi serie de numere in ordinea emiterii lor?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:43, 6 Ianuarie 2011
Se poate tine evidenta acestora si separat intr-un alt registru ,care sa fie numerotat si snuruit ,dar si in " Registrul de intrari -iesiri". Eu as opta pentru prima varianta .
Numerele de inregistrare se incep de la 1 la inceputul fiecarui an sau se continua?
Se numeroteaza de la 1 la inceputul fiecarui an calendaristic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal andreasfloroae andreasfloroae Buna ziua. Am si eu o intrebare. La fiecare sedinta a asociatie de proprietari se intocmeste un proces verbal. Acesta trebuie sa aiba un numar de ... (vezi toată discuția)
nelamuriri-registrul jurnal si reg. inventar bianchita bianchita 1.Tin contabilitatea unui bar cu ajutorul unui sistem informatic si listez registrul jurnal la sfarsitul fiecarei luni pe care il atasez la celelalte acte ... (vezi toată discuția)
Documente interne intrare iesire CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 Este obligatoriu sau optional ptr buna desfasurare a activitatii sa ai un registru de intrari iesiri documente? Multumesc (vezi toată discuția)