avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proces verbal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proces verbal

Buna ziua.
Am si eu o intrebare. La fiecare sedinta a asociatie de proprietari se intocmeste un proces verbal. Acesta trebuie sa aiba un numar de inregistrare?
Eu stiam ca nu trebuie, dar fostul administrator le dadea numere de inregistrare. Eu cum sa procedez? Mentionez ca registru de intrari-iesiri nu a avut.
Cel mai recent răspuns: cavallis , utilizator 20:26, 7 Februarie 2011
Trebuie sa va faceti un caiet de PV pentru adunarea generala si un caiet de PV pentru sedintele comitetului executiv.
Numerotati in avans paginile acestor caiete.
Fiecare PV trebuie sa poarte data intocmirii lui - deobicei data AG sau a sedintei comitetului executiv - semnatura si stampila presedintelui (vicepresedintelui), a membrilor comitetului executiv si a celui care a intocmit PV.
Exista un caiet de procese verbale, dar nu stiu daca trebuie sa le dau un numar de inregistrare.
Multumesc pentru raspuns.
Nu, nu trebuie, dar, atentie, trebuie numerotate, snuruite si sigilate cu stampila asociatiei aceste caiete, ca asigurare ca nu se extrag file deja scrise fara sa se constate usor asta.
Multumesc.
As dori sa mai intreb ceva. Unde sa inregistrez cererire facute de unii proprietari pentru scoaterea lor de la intretinere pe o anumita perioada? Trebuie sa am un registru de intrari-iesiri? Dar cererile facute de Asociatie la diferiti furnizori? Tot in registrul de intrari-iesiri se inregistreaza?
Exact. Ati raspuns corect la intrebarile dumneavoastra.
Se gaseste in librarie acel registru de intrare-iesire. Asa cum arata si denumirea acolo inregistrati orice cerere, adresa primita din afara asociatiei (de la furnizori, primarie, proprietari, politie, prestatori...) si tot acolo inregistrati orice raspuns dat unei cereri sau orice adresa trimisa in afara asociatiei.

Alte discuții în legătură

Registrul unic al asociatiei de proprietari CipM CipM Dupa legea veche, L230/2007, asociatia avea: - registrul de PV al asociatiei (\"Hotărârile adunărilor generale se consemnează în registrul de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie primarie deltady deltady Buna seara, La blocul unde locuiesc, un vecin a considerat, in urma unei discutii verbale, ca e mai practic sa faca o reclamatie la primarie, decat sa faca o ... (vezi toată discuția)
Legalitatea intocmirii proceselor verbale GHEORGHIAN GHEORGHIAN Este legal ca procesul verbal de la adunarea generală cât şi cele lunare întocmite pe calculator şi apoi semnate de comitetul executiv, ... (vezi toată discuția)