Buna ziua.
Am si eu o intrebare. La fiecare sedinta a asociatie de proprietari se intocmeste un proces verbal. Acesta trebuie sa aiba un numar de inregistrare?
Eu stiam ca nu trebuie, dar fostul administrator le dadea numere de inregistrare. Eu cum sa procedez? Mentionez ca registru de intrari-iesiri nu a avut.
la mine in asociatie (suntem doar pe o scara)...avem un caiet simplu devenit registru de inregistrari cereri, pv sau ce acte intra si ies din asociatiei. Acolo trecem toate ...este corect ?sau este nevoie sa avem separat pt pv de AG, AComitet, cereri ?
Procesele verbale intocmite cu ocazia adunarilor generale si a sedintelor de comitet executiv se consemneaza, chiar in timp ce se desfasoara aceste evenimente, in acele registre de care s-a spus mai sus ca ar trebui numerotate. Era, acum mai bine de 10 ani, o reglementare a Ministerului de finante, care prevedea snuruirea, sigilarea si stmplilarea pe sigiliul de la ultima pagina a unui registru contabil. S-a renuntat la aceasta, ca si la alte obligatii (stampila pe chitanta, de exemplu), mai ales in procesul de integrare in Uniunea Europeana.
In acea condica, registru de intrare-iesire se inregistreaza, asa cum arata si denumirea orice document, cerere, adresa care intra sau iese din asociatie. Procesele verbale raman in registrul de procese verbale, nu pleaca si nu intra in asociatie. Doar daca va solicita cineva din afara (banca, de exemplu, la deschiderea unui cont) o copie a procesului verbal, faceti o adresa la care anexati acest proces verbal. Acea adresa o inregistrati in registrul de intrare-iesire si nu procesul verbal, ca nu este necesar.
Dar nu va interzice nimeni sa inregistrati in registrul de intrare-iesire orice document doriti dumneavoastra.
Este un document, o evidenta interna, care ne permite sa gasim mai usor aniumite adrese, corespondenta, sesizarile...
Reclamatie primarie
deltady
Buna seara, La blocul unde locuiesc, un vecin a considerat, in urma unei discutii verbale, ca e mai practic sa faca o reclamatie la primarie, decat sa faca o ... (vezi toată discuția)