avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... 010 microintreprinderi 2011
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

010 microintreprinderi 2011

Buna ziua, as vrea sa stiu daca din ian 2011 trebuie depus 010 pentru a defini vectorul fiscal pt.microintreprinderi.Mentionez ca dorim sa ramanem cu 16%, ca tva il depuneam trimestrial si dorim tot trimestrial ,numai ca impozitele salariale in 2010 am fost abligati sa le depunem lunar si dorim trimestrial.Cum procedam ?
Multumim !
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 15:27, 6 Ianuarie 2011
La tva in vecortorul fiscal nu treceti lunar sau trimestrial cand doriti ci atunci cand indepliniti sau nu conditiile.
Cat despre impozitul pe venitul microintreprinderilor daca nu optati pentru acesta declaratiile le veti depune lunar ca si pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva -perioada fiscala !!!! camicami camicami Am o societate ,care in anul 2009 a depus decontul de TVA (300) trimestrial.Societatea are cifra de afaceri realizata doar din operatiuni scutite pentru ... (vezi toată discuția)
Formularul 010 - se depune sau nu ? Bonutzu Bonutzu :sorry: ce se intimpla cu 010 - se depune sau nu ? unele ad-tii financiare nu-l primesc a aparut vreo circulara interna la anaf in legatura cu acest lucru ... (vezi toată discuția)
Vector fiscal tva Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O firma s-a transferat cu sediul social. Vector fiscal depus la depus in 31.01.2011 pentru anul 2011 la sediul initial cu tva lunar. In luna iunie s-a ... (vezi toată discuția)