avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia - 390
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia - 390

buna ziua.

as dori sa stiu in cazul in care o societate transporta marfuri din Spania in Romania, are obligatia de a depune declaratia 390 privind achizitiile intracomunitare?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 01:54, 7 Ianuarie 2011
avand sediul in tara, dvs. prestati servicii considerate intern, nu achizitionati marfa intracomunitar. Nu completati D.390
Nu achizitioneaza marfa, este drept, dar si prestarile de servicii intracomunitare se "declara" cu 390-ul. Depinde acum pentru cine transporta marfa, pentru o societate romana sau pentru una spaniola.
Daca serviciile sint pentru o societate care nu este membra EU, atunci nu trebuie nici o declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare de combustibil nazarie vladimir mircea nazarie vladimir mircea Buna ziua. O firma cu profil de transport rutier de marfuri alimenteaza mijloacele de transport de la statii agreate de casa de expeditii spaniola cu care are ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii trebuie depuse in cazul unei achizitii intracomunitare de servicii pentru un ong mariastatescu mariastatescu Buna ziua! Am un ong care urmeaza sa faca achizii de servicii de cercetare de marketing de la o firma din Cipru (8750 euro). Ce declaratii trebuie sa depun? ... (vezi toată discuția)
Servicii transport intracomunitare GHERMAN ALINA GHERMAN ALINA va rog sa mi raspundeti la urmatoarea intrebare: O firma inregistrata in Romania , platitoare de TVA efectueaza transport de marfuri pentru firme din ... (vezi toată discuția)