avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... anexa 5 la legea pensiilor 2011
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

anexa 5 la legea pensiilor 2011

Sunt nascuta la17.10.1956 si am o vechime in munca (calculata de mine dupa inregistrarile din cartea de munca) de 28ani si 3 luni.Exista posibilitatea sa ies la pensie anticipat cu pensie anticipata partiala?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:52, 6 Ianuarie 2011
Nu , imi pare rau. Puteti beneficia de:
-pensie pentru limita de varsta la 60 de ani si 7 luni;
-pensie anticipata partiala la varsta de 55 de ani si 7 luni numai daca veti realiza stagiul complet de cotizare de 30 de ani si 7 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot sa ma pensionez? FlorinLaurentiu FlorinLaurentiu Sunt nascut in august 1954, am 33 ani stagiu de cotizare, stagiu militar cu termen redus, facultate 4 ani. Cind as putea sa ma pensionez anticipat ? (vezi toată discuția)
Calcul varsta pensie cu reducere datorata grupei ii carmen paroiu carmen paroiu Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta in calcularea varstei pentru pensionare limita varsta cu reducerea varstei standard datorata grupei II si data la ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata ContSters42179 ContSters42179 Pe \"Legislatia muncii.ro\" a aparut editorialul din care redau un citat : La implinirea varstei standard de pensionare [b]sau, dupa caz, la implinirea ... (vezi toată discuția)