avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Acte suplimentare necesare pentru obþinerea ...
Discuție deschisă în Traduceri

Acte suplimentare necesare pentru obþinerea autorizaþiei

Buna ziua!
Am citit de ce acte am nevoie pentru a depune dosarul insa as avea o intrebare.
Sunt licentiata, am terminat facultatea de limba romana-engleza si as vrea sa primesc autorizatia atat pentru engleza cat si pentru maghiara. Insa din cele afisate la acte necesare nu am inteles concret cu ce anume imi pot dovedi faptul ca am terminat clasele 1-12 la sectia maghiara. Data trecuta am trimis diploma de bac insa se pare ca nu a fost destul ca dovada stie cineva daca cu o adeverinta as putea primi si autorizatia pentru limba maghiara? Ce am de facut in aceasta situatie?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: em_bet , utilizator 21:33, 22 Martie 2011
Nu inteleg de ce nu poti dovedi ca ai terminat clasele 1-12 la sectia maghiara, odata ce ai o adeverinta si diploma de bac de la acea scoala care are aceasta specializare de ce sa iti mai ceara si alte dovezi? Spre exemplu eu am terminat acum cativa ani un liceu cu specializare pe italiana si pot dovedi acest lucru numai prin faptul ca am urmat acest liceu si am diploma de bac cu denumirea liceului. Poti incerca si cu o foaie matricola pe care sa o scoti de la aceasta scoala, acolo scrie clar ce materii ai facut.
Tocmai asta nu inteleg nici eu de ce nu este de ajuns diploma de bac pe care este specificat si faptul ca am dat bacul din lb maghiara ce altceva trebuie dar nu specifica.
se poate si cu adeverinta cu specicatia de care aveti nevoie.
Trebuie sa te duci la scoala unde ai terminat si sa ceri o adeverinta in care sa fie scris ca ai terminat scoala in limba maghiara. Eu asa am trimis si am primit autorizatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
Diplomă 12 clase ContSters442557 ContSters442557 Va salut , am terminat 12 clase acum cațiva anii (nu am luat bacul) insa recent am realizat ca eu nu am diploma de 12 clase am primit o foaie a 4 pe care ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare diploma fica mea a absolvit liceul fara bac iar ... Antik Antik Refuz eliberare diploma Fica mea a absolvit liceul fara bac iar secretara scolii spune ca nu se eliberează diploma ci doar foaie matricol.. Liceul este ... (vezi toată discuția)