avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de urbanism expirat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de urbanism expirat

am avut un certificat de urbanism pentru extindere locuinta si mansardare am facut proiectul cu toate avizele cerute ma costat 1000eur .inte timp a expirat certificatul si am solicitat altul dar mi s-a eliberat un altul cu alte cerinte decit primul alte avize +PUZ si trebuie sa o iau de la capat cu toate avizele care expira si ele cine este vinovat cum sa ies la capat?????

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism expirat mihiandrei mihiandrei am avut un certificat de urbanism pentru extindere locuinta si mansardare dat de primaria iasi ..am facut proiectul cu toate avizele care a durat pina a ... (vezi toată discuția)
Urbanism autorizatie de constructie CARMEN-ALINA CARMEN-ALINA am initiat in 2008 actele pt o extindere la un spatiu pt 20 m patrati, am efectuat un studiu de volumetrie apoi mi s-a eliberat un certificat de urbanism in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie Adrianbv2 Adrianbv2 Buna seara ... am o problema .... si apreciez orice ajutor ... Pe scurt: am cumparat teren si doresc sa contruiesc o casa ... am cerut certificat de ... (vezi toată discuția)