avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de constructie

Buna seara ... am o problema .... si apreciez orice ajutor ...

Pe scurt:
am cumparat teren si doresc sa contruiesc o casa ... am cerut certificat de urbanism de la primarie in vederea obtinerii autorizatiei de constructie ...

am depus la primarie toate documentele necesare inclusiv toate avizele cerute prin certificatul de urbanism ...

problema e urmatoarea:

terenul care l-am cumparat nu are utilitati ... mai exact problema cea mare e canalizarea ... arhitectul sef din municipiul din care face parte terenul nu doreste sa elibereze autorizatie de constructie pana nu se face un proiect pentru extinderea canalizarii. Problema e ca terenul face parte dintr-un PUZ cu alte 43 de terenuri vandute toate in 2011 ... prin urmare inca nu s-a pus problema realizarii canalizarii ...

Mentionez ca:

1. Luna aceasta in acelasi PUZ arhitectul sef a eliberat 6 autorizatii de constructie la terenuri invecinate fara nici un proiect de extindere canalizare
2. Dl. arhitect s-a scuzat pentru aceste autorizatii emise ca a fost din greseala lui dar nu se va mai intampla ...
3. in CU nu se cere nici un fel de proiect de extindere canalizare ...
4. Compania APA mi-a oferit AVIZ FAVORABIL si ca solutie a oferit si extinderea canalizarii specificand si de unde ...


Ce legi stau la baza eliberarii autorizatiilor de constructii si in ce masura e specificat ce acte sunt necesare pentru eliberarea autorizatiilor de constructii ?

Se specifica ceva legat de obligatia de a exista un proiect de canalizare complet ?

Astept raspunsuri din partea dvs.

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Adrianbv2 , utilizator 21:31, 5 Iulie 2012
Nimeni ?

Am primit refuzul scris care spune ca avizul favorabil de la apa este nejustificat si ca sunt dovezi la primarie ( ridicari topo ) din care rezulta imposibilitatea realizarii canalizarii.
Ultima modificare: Joi, 5 Iulie 2012
Adrianbv2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)
Va salut , o vaga nelamuriere despre planul de urbanism zonal "puz" dany_maris dany_maris Va salut ,problema este respigerea dosrului in nenumarate randuri de catre prinaria din arad sub pretextul ca nu exista un puz .pt zona in care doresc ca ... (vezi toată discuția)
Proiect puz avram172 avram172 buna ziua. rog tare ma mult sa ma ajutati cu o problema, care ma tine pe loc. detin un teren agricol in suprafata de 1, 53 ha pe raza unei comune din jud ... (vezi toată discuția)