avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... urbanism Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

urbanism Autorizatie de constructie

am initiat in 2008 actele pt o extindere la un spatiu pt 20 m patrati, am efectuat un studiu de volumetrie apoi mi s-a eliberat un certificat de urbanism in care erau prevazute POT, CUT , Inaltime , aliniament stradal si celelalte conform studiului de volumetrie facut , studiu care a intrat in comisia de urbanism si a fost avizat favorabil , fara conditii. Am scos toate avizele solicitate prin certificat, chiar si cel de la mediu pt studiu de impact, nu am schimbat cu nimic functionalitatea zonei ...... am incheiat contract de concesiune pt cei 20m, .am facut prin firma de arhitectura proiectul DATC, si tot ce mi s-a impus prin acel certificat, inclusiv am prelungit valabilitatea certif.de urbanism, tot..... acord notarial vecini, tot.....ce au impus din belsug, si acum surpriza ..........jurista nu imi avizeaza (arhitectul sef a semnat) autorizatia de constructie iar cind am fost in audienta si am intrebat de ce mai dureaza atit ( are 60 zile cererea cu dosarul complet) a spus ca trebuie sa execut PUZ si dupa aceea mai discutam. Din ce am consultat pe net am inteles ca acest Puz ar trebui facut de primarie sau eventual de mine dar trebuia solicitat, facut si aprobat inainte de eliberarea certificatului de urbanism, se raporta eventual la acel puz si toate celelalte urmau in limita puz-ului aprobat? Ce solutii am sa obtin Autorizatia de constructie dupa ce am platit atitia bani si platesc si contract de concesiune (de parca eu aveam nevoie sa platesc pamintul gol de linga mine?? Este o bataie de joc si nu mai stiu ce sa fac??


Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie CARMEN-ALINA CARMEN-ALINA Dupa eliberarea unui certificat de urbanism si obtinerea tuturor avizelor , proiectelor si a celor solicitate in acel certificat , depunerea dosarului complet ... (vezi toată discuția)
Teren cu pug si fara puz elena319 elena319 Bună ziua. Vreau sa achiziționez un teren intravilan care are doar PUG și nu are PUZ. Proprietarul e în curs de obținere certificat de urbanism de la ... (vezi toată discuția)
Va salut , o vaga nelamuriere despre planul de urbanism zonal "puz" dany_maris dany_maris Va salut ,problema este respigerea dosrului in nenumarate randuri de catre prinaria din arad sub pretextul ca nu exista un puz .pt zona in care doresc ca ... (vezi toată discuția)