avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contributia la pensii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contributia la pensii

Care este suma minima pe care o pot plati ca si contributie la Casa de pensii in cazul in care nu inregistrez niciun venit?Anul trecut am platit 50 lei pe luna si anul acesta mi s-a zis ca trebuie sa dau 221 lei.Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)
Contributie casa de pensii mica-mihaela mica-mihaela Buna ziua, In cazul in care nu am niciun loc de munca, somajul s-a incheiat de doua luni, pot incheia un contract cu Casa de Pensii pentru a plati contributia ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa catalinalucia catalinalucia Buna, Am un pfa la care sunt si angajata ce anume trebuie sa mai platesc inafara de 16% impozit pe venitul net si contributiile la salarii. Astept un ... (vezi toată discuția)