avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contract de comodat?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contract de comodat?

Buna seara! Vreau sa-mi inchiriez un loc de parcare si masina este pe tatal meu. Eu locuiesc la o alta adresa unde vreau loc de parcare.Ca sa-mi aprobe cei de la primarie au zis ca-mi trebuie o declaratie notariala intre tata si mine. Cand ajung la notar el a zis ca nu-i legal si ca trebuie contract de comodat care ma costa in jur de 80 lei cat un an chiria pe locul de parcare. Ce sa fac ? Ma pute-ti ajuta cu niste sfaturi? Chiar nu exista nici o metoda? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 22:12, 6 Ianuarie 2011
Tocmai notarul v-a oferit o metoda. Incheiati un contract de comodat.
Mergeti la alt notar care va face declaratia pe care doresc cei de la primarie sa o faceti insa oricum, declaratia aceasta o sa va coste in jur de 50 de lei. Contract de comodat puteti sa faceti fara nici un fel de formalitati de autentificare de catre notar iar un model gasiti in sectiunea de documente.
Nu crezi ca autentificat costa cam mult? Ti-am spus mai sus ca as putea plati un an locul de parcare.
Nu este necesar ca acest contract de comodat sa fie autentificat de notar,asa ca nu va costa nimic.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de comodat Apollo_ro Apollo_ro Buna ziua. Va rog ajutati-ma cu o solutie pentru urmatoarea problema. Am in folosinta o masina, proprietate a tatalui meu. Vreau sa obtin un loc de parcare ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat ptr. un loc de parcare florincristi florincristi detin un loc de parcare la adp platit, dar am vandut masina si cnf legi se anuleaza contractul incheiat la adp,dar doresc sa inchei un contract de comodat ... (vezi toată discuția)
Vreau să obțin loc de parcare, iar unul dintre documentele necesare este contractul de comodat. este necesară legalizarea lui la notar? adela88 adela88 Masina mea este pe numele tatalui meu in acte. Vreau sa obtin loc de parcare iar unul dintre documentele necesare este contractul de comodat. Intrebarea me ... (vezi toată discuția)